******************************************************************************

NN-Palvelun tietosuojaseloste on valmistunut kaikista palveluista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR 2016/679) ja henkilötietolaki (523/1999)10§ ja 24§ huomioiden. /files/nn-palvelut/Tietosuojaseloste

*******************************************************************************

NN-Palvelut laajentaa toimintaansa. Niina Nevala, Ratkaisukeskeinen ET-psykoterapeutti aloitti toimintansa myös Iisalmessa, Savonkatu 21 B 18 (Coronaria Tietotaidon tilat). Kelakorvaus mahdollisuus 16-63 vuotiaille sekä nuorten psykoterapian (16-25v) ohella vanhempien ohjaus.

Samalla mahdollistuu työyhteisöjen hyvinvointipalvelut Savon seudulle, yksilö- ja ryhmätyönohjaus.

Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat!

*******************************************************************************************************

NN-Palvelut tarjoaa mahdollisuuden hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen Teams- videovälitteisen työnohjauksen avulla.

Lähde rakentamaan ja ylläpitämään työhyvinvointia työnohjauksen avulla tai itsetuntemuksen ihmeelliseen maailmaan tutkimaan ja rakentamaan sinunlaista tulevaisuutta. Molemmissa palveluissa Niina Nevala, ET- psykoterapeutti ja työnohjaaja (STOry) on matkakumppaninne. Tervetuloa mielen ihmeelliseen maailmaan ja vapauttamaan energiaa, joka on sidoksissa keskeneräisiin ja mieltä painavissa asioissa.

*******************************************************************************************************