NN- PALVELUT tuottaa koulutuksia ja valmennuksia:

3P Elämisen polku - olemisen ilo ja keveys™ - itsetuntemuskouluksia toteutamme 2-3 päivän mittaisina työskentelypajoina sekä 6-48kk mittaisina yksilövalmennuksina sekä yhdistettynä yksilö- ja ryhmävalmennuksena kotimaassa. Toteutamme ulkomailla viikon - kahden viikon mittaisia hyvinvointimatkoja.

Rakkausliiton hoitamiseen ja erosta selviämiseen järjestämme eri matkailualan yrittäjien kanssa yhteistyössä Tunne kumppanisi & Paranna parisuhdetta parisuhteen hoito & huolto- sekä eheydy erosta- koulutuksia niin kotimaassa sekä ulkomailla.

Hyvinvointi -koulutukset ovat käytännönläheisiä pienryhmäkoulutuksia terveydenhuollon ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä hyvinvoinnista ja hemmotteluhoidoista kiinnostuneille.

Yrityksille suunnatuissa koulutuksissa käytössämme on laaja yritysverkosto, jonka kautta takaamme laadukkaat ja yksilölliset koulutukset. Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita erialojen ammattilaisia, joilla on vahva käytännön kokemus työelämästä. Koulutustuotteemme löydät alasvetovalikosta.

Toteutamme koulutuksia kotimaassa sekä ulkomailla.