EFT-Terapia

Emotional Freedom Techniques on uusi ja tehokas tunnejumien lievittämiseen ja purkamiseen tähtäävä terapeuttinen menetelmä, jossa sormenpäillä kevyesti taputetaan kehossa olevia akupisteitä sekä samanaikaisesti ajatellaan itselle haitallista ongelmaa tai asiaa.

Gary Craigin kehittämä energiapsykologian menetelmä perustuu kiinalaisen lääketieteen ja kinesiologian perusoppeihin ja perinteisen psykoterapian perusmalleihin.

EFT-terapialla on saatu erinomaisia tuloksia myös erilaisten pelko- ja jännitystilojen hoidossa (esim. lento- ja vesipelko ja esiintymisjännitys). Jo yhden EFT-session tuloksena negatiiviset ajattelumallit ja niihin kytkeytyvät muistot voivat keskeytyä ja jopa hävitä, nopeasti ja helposti.

EFT onkin oiva itsehoitomenetelmä, jota voi käyttää missä ja milloin vaan. Tuttu Gary Craigin lausahdus onkin: ”Kokeile sitä kaikkeen!”.

 

 

Soita ja kysy lisää!                     Niina Nevala 

erityistason psykoterapeutti. psykoseksuaaliterapian täydennyskoulutus, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) työyhteisösovittelija sosiaalityöntekijän viransijaispätevyys (YTM kandivaiheessa)

044-5421260 tai niina.nevala@nn-palvelut.fi

Palvelu on mahdollista toteuttaa Teams- videoyhteyden avulla!