3P - Pohdintapajat 2 - 3 pv
 
3P - ohjaukselliset pohdintapajat ovat 2-3 päivän mittaisia, toiminnallisia sekä ratkaisu-ja voimavarakeskeisiä valmennuksia. 3P- pohdintapajoja toteutetaan myös yhteistyökumppaneiden kanssa ratsastusvaelluksena sekä luonto-ja vesiliikkumiseen yhdistettynä.
 
Pysähdy - Pohdi - Priorisoi pienessä ryhmässä eri ratkaisukeskeisten menetelmien avulla, mitä sinä haluat sekä oman elämän suuntaa - tässä ja nyt ajatuksella. Pohdintapajojen tavoitteena on pysähtyä arjen keskellä sinulle tärkeiden asioiden äärelle saaden voimavaroja tai kenties ratkaisuja mieltä askarruttaviin asioihin. 3P-Pohdintapajat ovat matkoja itseen ja omiin ajatuksiin, asenteihin, toimintoihin, jotka ovat jollakin muotoa esteenä sinunlaisen elämästä nauttimiseen.
 
Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat pysähtyä itsen äärelle ja tarkastella suhtautumista esim. itseen, työhön, kiireeseen, jaksamiseen, parisuhteeseen, jokapäiväiseen elämään. Sellaisten asioiden äärelle, joka sinua askarruttaa tai ovat esteenä sinunlaisen elämän rakentamisessa. Kenties haluavat välineitä, jolla saada helpotusta tai vapautua mm.stressistä, kiireen tunnusta, riittämättömyyden olotilasta.
 

Ohjaukselliset työskentelyryhmät voivat olla:

- suljettuja ryhmiä, jolloin keräämäsi ihmiset vain osallistuvat pohdintapajaan.

- avoimia ryhmiä, jolloin kuka tahansa voi osallistua ryhmään.

Kerää 4-6 ihmistä ryhmään ja pohdintapaja haluamaasi paikkaan tai kysy avoimista 3P-Pohdintapajoista vapaita paikkoja.

3P- pohdintapajan ohjaa:

Niina Nevala: Ratkaiskukeskeinen erityistason psykoterapeutti (Valvira ja KELA-pätevyys), eft- ja hypnoterapeutti, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry)

Ryhmästä tiedustelut: Niina Nevala 044-5421260 tai niina.nevala@nn-palvelut.fi