3P Elämisen polku - olemisen ilo ja keveys - yksilövalmennus

Valittavanasi on 6kk - 48kk valmennus

on tarkoitettu sinulle,

  • joka haluat elämään muutosta esim. työelämässä, yksityiselämässä ja elämäntavoissa.
  • aloittava yrittäjä ja uutta uraa suunnittelevat henkilöt.
  • avioerosta, sairastumisesta tai muusta elämänkriisitä, vaikeuksista kamppailevat henkilöt.
  •  uupunut, uupumisen partaalla tai haluat ennaltaehkäistä uupumistasi.

Tai jos seuraaviin yhteenkään ajatukseen vastaat KYLLÄ:

  • Olet muutoksessa tai sen äärellä, kenties unohtanut itsesi.
  • Olet kiinnostunut ajatuksen voimasta, itsetuntemuksesta, mielen toiminnasta hyvinvoinnin lähteenä.
  • Tunnet että kaikki on hyvin, mutta silti mieltä painaa jokin. Et ole tyytyväinen tähän hetkeen.

3P on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen matka omaan itseen ja tulevaisuuteen. Matkalla pysähdyt suunnittelemaan polkua, jota lähdet kulkemaan valmennuksen aikana. Matkan tavoitteena on löytää voimaannuttavia asioita vahvistaen elämääsi, arkea, työtä jne. Pysähtymään sekä nauttimaan tässä ja nyt.

Toiminta on vastavuoroista keskustelua, jossa kysymyksillä autetaan ohjattavaa löytämään ratkaisuja pulmiinsa - rinnalla kulkemista! Ohjauksessa käsitellään eri tilanteita elämästä; työelämästä, ihmissuhteista, riippuvuuksista, elämän pienistäkin kysymyksistä - siitä mistä ohjattava itse haluaa.

Valmennusmatkalla rinnallasi kulkemassa on Niina Nevala ratkaisukeskeinen erityistason psykoterapeutti (Valvira ja KELA-pätevyys), ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), hypnoterapeutti, Eft-terapeutti

Lisätietoja: Niina Nevala 044-5421260 tai niina.nevala@nn-palvelut.fi

 

Muutamia palautteita, mitä henkilöt ovat saaneet 6kk -48kk matkasta:

Sain selvyyden mitä tällä hetkellä elämässä haluan - voimaantumista!
 
Yrittäjyyden alkutaipaleelle sain voimaa ja tukea - kohti pitkään hautunutta unelmaa.
 
Uusia näkökulmia,ideoita itseä askarruttaviin asioihin, jotka oli viedä uupumiseen. Sain ymmärrystä omaan toimintaan sekä välineitä, miten selviän eteenpäin.
 
Jatkuva väsymisen tunne on poissa. Ymmärsin, että keskeneräisissä ja vaikeissa asioissa oli minun energiani täysin kiinni.
 
Itsetuntemusta ja ymmärrystä, joka lisäsi itseluottamusta hurjan paljon - Kiitos!
 
Arjessa ja työssä selviytyy paremmin. Olen tyytyväisempi elämään.
 
Sain välineitä haastaviin ihmissuhteisiin. Avioliittoon apua.
 
Talvella 2015 olin fyysisesti ja henkisesti tosi väsynyt ja "pahaolo" oli jatkunut jo vuosia vaikka periaatteessa (ulkoisesti) kaikki oli hyvin. Tällä hetkellä, kylmästä ja sateisesta kesästä huolimatta, aurinko paistaa joka päivä, olo on ihanan kevyt ja rento.Nautin ja elän täysin rinnoin joka hetken. ILO on palannut elämääni! Se, että joku kuunteli ja auttoi avaamaan "möykkyä" sisälläni auttoi ymmärtämään taakkaa, jota huomaamattani kannoin. Oikeilla kysymyksillä auttoi ymmärtämään, mistä paha oloni johtui. Matka ei ole ollut helppo, mutta tuen avulla oikeanlaisin askelin, pääsin eteenpäin. Olen niin onnellinen, että olen tässä ja nyt. Nimimerkillä: Nainen 38 ja 5 lapsen äiti.
 
48-vuotais mies, yrittäjä, Thaimaa, skype-ohjaus:
Iso kiitos avusta kuuluu sinulle, olen saanut paljon meidän juttutuokioista. Edelleen olen sama äkkipikainen niin kuin ennenkin, mutta omasta mielestäni pystyn käsittelemään asioita paremmin enkä jää hautomaan niitä pitkäksi aikaa tai sitten joskus osaan jopa antaa vaan olla. Turha tapella tuulimyllyjä vastaan kuin ei voi kuitenkaan voittaa, eikä aina tarvitsekaan voittaa.
Parannettavaa on vielä esim. Voinko antaa anteeksi, siinä olen vielä aika huono. Se on kuitenkin työn alla, tai ainakin tehtävälistalla.
Muuten voin ihan ok. Nykyään nukun öisin, muutaman kerran kuukaudessa ei nukuta, mutta se ei haittaa. Kuuluu asiaan vanhemman iän tällä puolen. Suunta on omasta mielestäni hyvä.